Μιλήστε με την ομάδα μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ

Η ACCESSIA ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016. Δημιουργημένη από την αποφασιστικότητα των ιδρυτών της να αλλάξει εντελώς το παραδοσιακό μοντέλο B2B πωλήσεων στον φαρμακευτικό κλάδο, χρησιμοποίησε την εμπειρία τους για να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική ιδέα. Κατά τη διάρκεια των χρόνων που πέρασαν σε συνεργασία με κορυφαίες Φαρμακευτικές εταιρείες η ACCESSIA έχει λανσάρει και παραδώσει τις καλύτερες καμπάνιες Β2Β Virtual Sales στον Φαρμακευτικό κλάδο.

Ακολουθώντας έναν ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης και διευρύνοντας διαρκώς τις εμπειρίες και το δίκτυο B2B πελατών της ανά την επικράτεια η ΑCCESSIA δραστηριοποιείται με επιτυχία σήμερα παράλληλα στον Ιατροφαρμακευτικό κλάδο και στον κλάδο HO.RE.CA συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες της με αυτή του Χονδρικού Εμπορίου. Από τον Ιούνιο του 2022 η ACCESSIA προσφέρει ένα μοναδικό μοντέλο Χονδρικού Εμπορίου ενώ διαθέτει μια αξιόπιστη και ευέλικτη εφοδιαστική αλυσίδα πανελλαδικής εμβέλειας για την έγκαιρη διάθεση των προϊόντων στις επιλεκτικές της συνεργασίες χονδρικής.

8 οφέλη από την προσέγγιση της ΑCCESSIA

Πιστεύουμε ότι η μοναδική προσέγγιση μας, απομακρύνει αισθητά τον ανταγωνισμό. Εξερευνήστε τους λόγους για τους οποίους διαφέρουμε από άλλες εταιρείες.

B2B εξειδίκευση

Εξειδικευόμαστε αποκλειστικά στην Β2Β αλληλεπίδραση. Η ομάδα μας διαθέτει την απαιτούμενη κατάρτιση και αυτοπεποίθηση να διεξάγει επαγγελματικές συνομιλίες με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και διευθυντές εταιρειών.

Πλούσια εμπειρία

>200 ανεξάρτητα έργα ήδη που περιλαμβάνουν πολλαπλά success stories σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων και στρατηγικές στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο και τον κλάδο τουρισμού & φιλοξενίας.

Πιο ανεπτυγμένες συνομιλίες

Πέρα από το σενάριο. Η ομάδα μας έχει εκτενή επαγγελματική εμπειρία και εμπειρία ζωής. Γνωρίζει πώς να πυροδοτεί την ανάπτυξη της συζήτησης, αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες που πραγματοποιούμε είναι επαγγελματικές και φυσικές.

Καλύτερα αποτελέσματα

Το υψηλό επίπεδο και η ικανότητα τηλεφωνικής διαχείρισης των εκπροσώπων μας σε συνδυασμό με την διαδικασία ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας, αντικατοπτρίζονται στα αποτελέσματα κάθε έργου.

Καλύτερη παραγωγικότητα

Ο κάθε εκπρόσωπος μας παραδίδει 1.700 – 2.000 ολοκληρωμένες επαφές ανά μήνα.

Προηγμένη τεχνολογία

Έχουμε επενδύσει σε μια υποδομή συνδυασμένης τεχνολογίας CRM & Contact Center που ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές και περίπλοκες προϋποθέσεις, ανάγκες ελέγχου και παραγωγικότητας κάθε έργου.

Διευρυμένο δίκτυο πελατών

Συνεργαζόμαστε και αλληλεπιδρούμε καθημερινά με χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανά την επικράτεια. Το δίκτυο πελατών μας περιλαμβάνει φαρμακεία, ιατρούς, ξενοδοχεία και λοιπά τουριστικά καταλύματα, εστιατόριά και cafes.

Καθετοποιημένες υπηρεσίες

Από την virtual αλληλεπίδραση με τον πελάτη έως την εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας στην πόρτα του, η ACCESSIA διαθέτει τις υποδομές και το δίκτυο για ένα μοναδικό ολοκληρωμένο μοντέλο Χονδρικού Εμπορίου.

Οι καλύτερες πρακτικές μας

Πολιτική Anti-Spam

Η δύναμη των δεδομένων μας

Από τα πιο πολύτιμα περιουσιακό μας στοιχείο είναι τα δεδομένα πελατών. Η βάση δεδομένων μας περιλαμβάνει ήδη περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανά την επικράτεια στο σύνολο των δυναμικών κλάδων της οικονομίας. Κάθε καμπάνια μάρκετινγκ προαπαιτεί δεδομένα για να μπορέσει να υλοποιηθεί και λειτουργήσει καλά. Στην ACCESSIA παρέχουμε μια ποικιλία λύσεων που σχετίζονται με δεδομένα για τους σκοπούς κάθε εκστρατείας, υποστηρίζοντας τους εταιρικούς μας πελάτες στην υλοποίηση των εγχειρημάτων τους, ξεπερνώντας τις προκλήσεις της απόκτησης, επεξεργασίας και συντήρησης των απαραίτητων δεδομένων.

Ταχύτερα, περισσότερα, καλύτερα

Ο κάθε εκπρόσωπος μας παραδίδει 1.700 – 2.000 ολοκληρωμένες επαφές ανά μήνα (περίοδος 30 ημερών). Προσφέρουμε 10X ταχύτερη πρόσβαση και ανταπόκριση στο πελατολόγιό σας, μείωση κόστους πωλήσεων έως και -90% σε σχέση με το παραδοσιακό μοντέλο φυσικής παρουσίας και εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας!

0%
Ταχύτερος Χρόνος Πρόσβασης & Ανταπόκρισης Πελατών
0%
Τα % μας στην Μηνιαία Επίτευξη Μετατροπής Πελατών Έως
0%
Μείωση κόστους πωλήσεων σε σχέση με τη φυσική παρουσία

Τεχνολογική αριστεία

Η ACCESSIA λειτουργεί σε κορυφαίας κατασκευής προηγμένες τεχνολογικές υποδομές για τη διαχείριση πελατειακών σχέσεων, το κέντρο επικοινωνίας και τη μηχανογράφηση, υπερβαίνοντας τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.

0%
Ταχύτερος Χρόνος
Διαχείρισης Κλήσεων
0%
Χρόνος Ομιλίας
Εκπροσώπου
0%
Αύξηση
Παραγωγικότητας
0%
Παρακολουθηση
Εκπροσωπων