Μιλήστε με την ομάδα μας

AMENITIES ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα Amenities Ξενοδοχείων που υποστηρίζει και εμπορεύεται η ACCESSIA περιλαμβάνουν τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης και τα σετ αξεσουάρ διαμονής: τα πρακτικά δώρα φροντίδας προς τους επισκέπτες πελάτες σας που συμβάλουν στην δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής στην ξενοδοχειακή σας επιχείρηση.

Η ACCESSIA συνεργάζεται στην κατηγορία των Ξενοδοχειακών Προϊόντων με την Παπουτσάνης ΑΒΕΕ πρεσβεύοντας μια ολοκληρωμένη επώνυμη ελληνική πρόταση προϊόντων παροχής. Διαθέτουμε μια ευρεία ποικιλία από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Παπουτσάνης τόσο σε γνωστές σειρές προσωπικής περιποίησης όσο και σε σετ Αξεσουάρ.

Σειρές προσωπικής περιποίησης & φροντίδας

Μοναδικές Ξενοδοχειακές σειρές, με υψηλής ποιότητας φόρμουλες και απαλές συνθέσεις που περιποιούνται το σώμα και τα μαλλιά, ενώ τα υπέροχα αρώματά τους προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι αναζωογόνησης. Ανακαλύψτε τις σειρές προσωπικής περιποίησης της Παπουτσάνης και αναβαθμίσετε την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών σας!

Αξεσουάρ

Το ευρύ portfolio Ξενοδοχειακών Αξεσουάρ της Παπουτσάνης με προσεγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον συσκεασίες, περιλαμβάνει από σκουφάκια και σφουγγάρια μπάνιου, μέχρι παντόφλες και σετ περιποίησης, ικανοποιώντας τις πιο ξεχωριστές ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης.
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις σειρές προσωπικής περιποίησης και φροντίδας με τις μοναδικές φόρμουλες και τους υπέροχους αρωματικούς συνδυασμούς σε συσκευασίες minis & dispensers, καθώς και το πλήθος επιλογών που σας παρέχουμε στα πρακτικά σετ αξεσουάρ διαμονής. Τα Αmenities ξενοδοχείων διατίθενται σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες και ανταποκρίνονται ολιστικά στις ανάγκες σας στην κατηγορία.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή τον τιμοκατάλογο των προϊόντων και την εμπορική πρόταση μας; Η ομάδα μας είναι σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσει.